BIJ BROOD HOORT SOEP, OF ANDERSOM?
Ik wil hier een aantal soepen kwijt, van simpel tot robuust; van eenvoudig tot super luxe. We gaan het zien. Maar eerst een robuuste Minestrone soep, de soep van afgelopen maandag
| Ingrediƫnten | hoeveelheid | |
|---|---|---|
| geraspte oude kaas | 500 gr | |
| doorregen spekjes | 750 gr | |
| bouillonblokjes | 7 st | |
| minestronesoeppakje | 2 st | |
| tomatenpuree | 2 blikjes | |
| laurierblad | 5 st | |
| foelie | 2 st | |
| olijfolie | 5 el | |
| zout/peper | ||
| soepgroente pakket grof | 3 pak groot | |
| tomaten | 15 st | |
| bleekselderij | 2 bos | |
| macaroni elleboogjes | 1 pak | |
| rode kidney beans | 2 blikjes | |
| champignons | 500 gr |
| Ingrediƫnten | hoeveelheid | |
|---|---|---|
| Voor de gehaktballetjes | ||
| gehakt | 1,5 kg | |
| knoflook | 1 bol | |
| tom.puree | 2 blikjes | |
| zout / peper | ||
| eieren | 2 st | |
| kruidenpaneer meel | bijna 1 pakje |